clubman lemelerveld baalt van degradatie

Lemelerveld degradeerde dit seizoen van de Tweede naar de Derde klasse. De trainer en voorzitter gaven al aan de degradatie te betreuren, maar hoe voelt de degradatie voor een échte clubman? Bert Boerdam blikt terug op het afgelopen seizoen.

Lees ook: Teleurstelling overheerst in Lemelerveld na degradatie

Bert Boerdam is al vanaf 1984 actief bij de voetbalvereniging uit Lemelerveld. De degradatie van zijn club was onvermijdelijk verteld hij. “We hebben een hele jonge ploeg die gewoon heel goed kan voetballen. We scoorden dit jaar alleen niet. Als je dan ook nog verliest van de ploegen die net boven of onder je staan, dan weet je dat het mis kan gaan.”

“Ik had nog het gevoel dat we zonder nacompetitie in de Tweede klasse konden blijven. Maar toen we veroordeeld waren tot de nacompetitie ebde het vertrouwen bij me weg. Er kwam veel te veel druk op die jonge jongens te staan.”

“We zullen volgend jaar hard moeten knokken maar ik heb vertrouwen in deze jongens. Ze zijn dan allemaal een jaartje ouder en meer ervaren. We zullen vast niet rechtstreeks promoveren, maar een periodetitel zou mooi zijn!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.