ccs feliciteert in totaal 560 geslaagden

Carmel College Salland is trots op de resultaten van de examens. 560 leerlingen zijn geslaagd voor hun eindexamen. Vwo 90%, havo 88%, vmbo basis 98%, kader 95%, gemengd theoretisch 91%.

Op 2 juli mogen maar liefst 100 leerlingen hun vwo-diploma in ontvangst nemen. Het havo-diploma wordt die dag aan 173 leerlingen uitgereikt. In totaal zullen 294 leerlingen hun vmbo-diploma in ontvangst nemen: 156 leerlingen gemengd theoretische leerweg, 91 leerlingen kaderberoepsgerichte leerweg en 47 leerlingen van de basisberoepsgerichte leerweg. Bovendien stromen 18 leerlingen van het praktijkonderwijs dit jaar door naar het ROC of naar werk. Al deze leerlingen zijn na de diploma-uitreikingen op 1 en 2 juli uitgenodigd om ‘s avond feest te vieren tijdens het gala in de Leeren lampe. De feestelijke intocht is vanaf half tien.

Diploma-uitreiking en gala:

• 1 juli vmbo/praktijkonderwijs

• 2 juli havo/vwo

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.