Home / archiefcentraal / buurtbarbecue bij swaenewoerd in raalte

buurtbarbecue bij swaenewoerd in raalte

Studenten van het Saxion College uit Deventer verzorgen op vrijdag 3 juli van 16:00 tot 19.00 uur een barbecue voor alle inwoners uit Raalte. Het doel is om jong en oud in contact met elkaar te brengen. Iedereen is van harte welkom om bij Buurtcentrum Swaenewoerd in Raalte een hapje mee te eten.

Voor 15 euro zit ook het drinken inbegrepen en ontvang je per persoon twee consumptiemunten voor alcoholische dranken. Opgeven kan tot 26 juni 15:00 bij Buurtcentrum Swaenewoerd aan de Zwanenwoerd 1 in Raalte en via 0572 345612.

Lees ook

KrachtvanSalland-cheque: extra budget voor lokale initiatieven

REGIO – Nieuwe aanvragen voor het 4D-budget van de provincie Overijssel zijn welkom tot 8 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.