booijink blijft veevoer leveren ondanks brand

Ondanks de enorme brand waar Booijink Veevoeders vrijdag door getroffen werd, kan het bedrijf blijven produceren. De productie in Luttenberg ligt uiteraard stil, maar de overige productlocaties in Raalte en Rijssen draaien gewoon door.

De directie is na de brand gelijk met diverse partijen in gesprek gegaan en neemt op dit moment concrete maatregelen om levering van veevoer naar haar klanten direct na het weekend en de periode daarna te garanderen.

“Als solide familiebedrijf hebben we de koppen direct bij elkaar gestoken”, aldus de directie. “Onze eerste zorg is om zo snel mogelijk onze klanten zekerheid te bieden dat ze volgende week gewoon hun veevoer krijgen. Dat gaat ons lukken, dat garanderen wij. Gelukkig hebben wij nog twee productielocaties die gewoon doordraaien en wij kunnen leunen op een stevig netwerk van partners”.

De komende dagen zal Booijink Veevoeders met nadere informatie komen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.