bokkers en paul elstak op splosefeest

De band Bökkers en DJ Paul Elstak vormen dit jaar het hoogtepunt van het programma van het School- en Volksfeest in Espelo. Deze wordt dit jaar gehouden op 12, 13 en 14 juni.

“Na het geweldige optreden van Bökkers tijdens het Splosefeest van vorig jaar was het al snel duidelijk: volgend jaar weer!” vertelt Harald Beldman, voorzitter van School- en volksfeestcommissie in Espelo, enthousiast. “Voor de zaterdagavond hebben we weer voor het thema ‘Hakken & Høken’ gekozen. Naast Bökkers hebben we met Hardcore en Old skool DJ Paul Elstak twee echte toppers in huis.”

Het Splosefeest trapt vrijdagavond al af met de revue van het Espelose revuegezelschap ‘Splo löt zich wier hörn’. De 100% Powerband zorgt daarna voor wat extra gezelligheid in de tent. De traditionele elementen zoals de optocht en de volksspelen op zaterdag en de brunch op zondagmorgen zullen ook dit jaar niet ontbreken. En met diverse attracties gedurende het hele weekend is er voor jong en oud van alles te doen.

“Ook de afsluiter op zondagmiddag belooft nu al legendarisch te worden” vertelt Harald enthousiast verder. Naast Top-40 band X-Static zal zanger Huub Hangop het podium betreden. Je kent vast wel één van Huubs nummers zoals Ik wil ook zo’n broek met van die zakken aan de zijkant, Hobbelpaard, Kussie Kussie, etc.

Meer informatie over het programma is te vinden op staging2.splosefeest.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.