bokkers en john coffey op koele koele

Nazomerfeest Koele Koele in Luttenberg krijgt een tweede editie. Het feest vindt op 19 september plaats. Het is een initiatief van rockband Bökkers. De eerste editie was vorig jaar een doorslaand succes, een tweede editie kon daarom niet uitblijven. Er zullen dit jaar optredens zijn van onder andere John Coffey en Bökkers.

De insteek van Koele Koele is simpel. Een mooi feestje in de zandkuil bij Luttenberg. Een warme nazomerdag met bier, barbecue, Bökkers en nog een paar bands die ze zelf te gek vinden. Naast een lange set van Bökkers met wellicht wat gasten, zijn ook de rockers van John Coffey aanwezig. John Coffey speelde inmiddels al op Lowlands, Dauwpop, Paaspop en Noorderslag. Steevast resulteert elk optreden in een uitzinnige menigte die compleet uit haar dak gaat.

De zandkuil is vroeger (in 1971) ooit eens gebruikt voor een muziekfestival “Hot Love”. De band had al langer het oog op deze unieke plek laten vallen. “Een mooie plek om eens flink te keer te gaan,” aldus frontman van Bökkers, Hendrik Jan Bökkers.

Vorig jaar was Koele Koele een groot succes met 1200 bezoekers op een warme nazomeravond. Kaartjes kosten 17,50 euro (excl servicekosten) in de voorverkoop. De voorverkoop van Koele Koele loopt via de website: staging2.koelekoele.nl . Locatie is de zandkuil op de hoek van Butzelaarstraat en Bergweg in Luttenberg. Aanvang 19.00 uur tot 1.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.