Home / archiefcentraal / bloemen korbeld bij beste bloemisten

bloemen korbeld bij beste bloemisten

Bloemen Korbeld uit Raalte is door naar de volgende ronde van de verkiezing ‘Mijn Bloemist van Nederland 2015-2016’. “De eerste ronde bestond uit drie onderdelen. Klanten konden via de mail op ons stemmen. We kregen drie kritische mystery-shoppers en er was een vakjury. De vakjury vond Bloemen Korbeld opvallen door hun oprechte belangstelling voor hun klanten, het verrassende assortiment en hun maatschappelijke betrokkenheid”, vertelt Peter Veldmaat.

Veldmaat: “We gaan met ons team voor de eerste prijs. Twee jaar geleden zaten we bij de top 5 van Nederland. Dat proberen we nu te verbeteren. “ Vrijdag 3 juli viert Bloemen Korbeld feest omdat ze door zijn naar de volgende ronde. “Iedereen is van harte uitgenodigd. We gaan iets leuks weggeven”, verklapt Veldmaat alvast.

Alle finalisten krijgen nu een zomeropdracht. “Daar zijn we al mee bezig. Ik wil daarover nog niets verklappen, maar het wordt weer iets heel speciaals!”

Lees ook

Hans de Kort: Windturbines

(ingezonden brief) Hans de Kort is weer in de pen geklommen om zijn ongenoegen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.