bikers to the music groot succes

De eerste uitvoering van Bikers to The Music van de Sfeermakers uit Lierderholthuis was een groot succes, zaterdag 20 juni. De mannen bedachten dit concept, voortbordurend op het feestje in Lierderholthuis tijdens drie jaar Leontien Ladies Ride. Een prachtige fietstocht langs en over het water van de Vecht met goede muziek op de pauzepunten maakten de tocht, die te boek stond als 45 kilometer, voor het gevoel een heel stuk korter.

De tocht ging via Wijthmen en Dalfsen naar de stuw bij Vilsteren om daarna via het voetveer in Dalfsen weer richting Lierderholthuis te gaan. Twee jonge dames die het Nederlandse lied ten gehore brachten op het eerste pauzepunt ter hoogte van Emmen vormende de eerste verrassing. Op de tweede rustplek was er een compleet verzorgde lunch, dit keer onder het genot van Rockmuziek van de band Premium. Na het voetveer en achter de dijk net voor Dalfsen zorgden de jeugdige trommelaars van Muziekvereniging Salland voor een muzikale verrassing.

Op het derde rustpunt nabij De Witte Gans kwam de blues uit de kast van Cigarbox Henri & Friends. Onder het genot van een welverdiend drankje en hapje (de organisatie had zich vreselijk uitgesloofd) bleef iedereen hier wel plakken. Rond de klok van 6 uur druppelden de eerste bikers binnen in cafe d’Olde Wettering voor het avondprogramma: samen eten en een feestavond met de band Premium. Hulde aan de Sfeermakers, met een dergelijk programma staat Lierderholthuis zeker op de kaart.

Meer foto’s van Theo Keizers vind je hier.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.