bestuurster ongeluk raalte was onder invloed

De vrouw die in de nacht van maandag op dinsdag crashte op de Acacialaan in Raalte was onder invloed van alcohol. De vrouw blies 345 ug/l (bijna 0,8 promille). Boetes en rijontzeggingen worden doorgaans toegekend vanaf 0,5 promille (220 ug/l). De vrouw kreeg dan ook een proces-verbaal.

De automobiliste kwam met de schrik vrij nadat ze met haar auto tegen een boom belandde. De vrouw raakte vermoedelijk de macht over het stuur kwijt, waarna de auto in een slip terecht kwam. De wagen schoof naar de andere kant van de weg en kwam via de berm tegen een boom tot stilstand. Getuige de schade was de klap enorm.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.