beslistnl sixesday groot succes

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi.

Zaterdag namen ruim honderd jeugdige voetballers en handbalsters het tegen elkaar op onder zonnige omstandigheden. Deelnemers konden zelf de naam van hun team bepalen. Teams als Barcelona, Real Madrid en Juventus kwamen voorbij op de diverse velden, maar ook Jong Ajax en Jong FC Twente. De jonge deelnemers gooiden al hun passie in de strijd tijdens de Beslist.nl Sixesday voor de jeugd.

Op zondag was het de beurt aan ruim vijfhonderd volwassen deelnemers. De zelfgekozen teamnamen waren hier minder aansprekend. Teams als ‘Hee Henk, wat staat hier’ en ‘Telefoon voor de voorzitter’ verschenen aan de aftrap. De teamnamen van bedenkelijke kwaliteit weerhield het publiek er niet van om de deelnemers massaal aan te moedigen.

Sportclub Wesepe bedankt alle vrijwilligers die hebben meegewerkt aan dit toernooi. Een speciaal woord van dank gaat uit naar hoofdsponsor beslist.nl voor de ondersteuning van het toernooi. Tijdens deze 36 editie is er in samenwerking met beslist.nl onder meer een winactie opgezet. Eén van de deelnemers maakt de komende weken kans op het winnen van een voetbalshirt.

De toernooicommissie spreekt over een bijzonder geslaagd toernooi. Volgend jaar zal zeker een 37e editie volgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.