bert terlouw nieuwe voorzitter d66 overijssel

Bert Terlouw is deze week toegetreden als voorzitter tot het regiobestuur van D66 Overijssel. Na een interne verkiezing onder de leden is voor Terlouw gekozen uit vier beschikbare kandidaten.

Terlouw heeft al diverse functies binnen D66 vervuld waaronder twee maal als Statenlid voor D66 in Overijssel. Terlouw combineert zijn nieuwe functie met zijn huidige functie als fractievoorzitter van D66 in de gemeente Raalte. “Wat mij, naast mijn politieke rol in de gemeenteraad aanspreekt in de voorzittersrol van het regiobestuur Overijssel, is de nadrukkelijke verbindende bestuurlijke opdracht die er ligt. Ik ben sterk in het bij elkaar krijgen van mensen, maar ook het bij het bij elkaar houden en ben gewend de voorzittershamer te hanteren, ook namens D66”, stelt Terlouw.

Het regiobestuur in nieuwe samenstelling vergadert deze maand nog. “Mijn afscheid als Statenlid is nog vers en dat maakt dat zaken nog ‘warm’ zijn als het gaat om allerlei contacten, zowel lokaal, provinciaal als landelijk”, aldus Terlouw.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.