Home / archiefcentraal / bedrijfsbezoek zonnebloem nieuwleusen

bedrijfsbezoek zonnebloem nieuwleusen

Na een ontvangst in de showroom met koffie en cake, mochten de gasten en vrijwilligers de vele chalets van binnen en buiten bekijken. Daarna werd er een bezoek gebracht aan de productiehal. Vooral de zogenoemde mantelzorgchalets die tegenwoordig bijna vergunningvrij in achtertuinen mogen worden geplaatst, werden door de bezoekers als bijzonder praktisch ervaren. Dat dit in Nieuwleusen wordt gebouwd, heeft allen zeer verbaasd. Met een tevreden gevoel ging ieder naar huis. De Zonnebloemafdeling bedankt firma Arcabo voor de fijne middag.

Lees ook

Expositie Y-Factor 3 in Holstohus

OLST – Tot en met 26 februari is in het Holstohus de expositie ‘Y-Factor 3’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.