barbecueend luiden we de zomer in

Ralda uit Raalte heeft afgelopen vrijdag het jaar gezellig afgesloten met een barbecue voor alle leden. Van jong tot oud, van dansers tot muzikanten. Er is de hele avond gezellig samen gegeten, gekletst en gelachen. En natuurlijk werd er ook gedanst.

De barbecue is het einde van het seizoen, maar dat betekent niet dat Ralda deze zomer stil zit. In juli wordt er alweer gerepeteerd voor een festival in Frankrijk waar de groep heen gaan en ook staan er repetities gepland in de zomer voor optredens net na de zomervakantie. Er staat zelfs alweer een reis naar China op de planning.

Lijkt het je leuk om internationale dans te doen of wereldmuziek te maken? Of ben je benieuwd of het wat voor je is? Kom dan gerust na de zomervakantie eens kijken of meedoen. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen al mee komen dansen. Je kunt je aanmelden een voor gratis proefles via staging2.ralda.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.