bagatelle ontvangt 1000 gasten in een maand

Restaurant de Bagatelle in Mariënheem heeft voor het eerst sinds haar bestaan 100 restaurantgasten in één maand ontvangen. Petra Dogger en Evelien Mulder werden zondag 31 mei verrast met een bos bloemen en twee vrijkaarten voor het barbecue evenement ‘4 de zomer.’

In 30 jaar tijd zijn er nog nooit zoveel gasten geweest. Voorlopig gaat die aantal ook niet meer gehaald worden door de Bagatelle. Vanaf de zomer gaat het restaurant op maandag en dinsdag dicht. De belasting op vooral het keukenteam was te groot laat het restaurant weten. Voor feestjes en vergaderingen is het restaurant wel zeven dagen geopend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.