autocentrum cents doet het anders…

“Alles wat we nu doen, is gericht op het ontzorgen van onze klanten en oplossen van mobiliteitsproblemen”, zegt Remko Verheyen van Autocentrum Cents. “Wij zijn er van overtuigd dat klantverwachtingen anno 2015 anders zijn en gaan hier zo efficiënt mogelijk mee om. We denken mee in oplossingen, maatwerk dus.”

Remko Verheyen is vanaf 2008 de eigenaar van Autocentrum Cents. Van oorsprong komt hij uit Broekland en kan dan ook veel Sallanders tot zijn klantenkring rekenen. “Uiteraard hebben wij oog voor onze klanten in Salland èn in het Vechtdal en doen wij ons uiterste best ook deze klanten een top service te bieden”. Sinds mei 2014 is Autocentrum Cents ook te vinden aan de Bruchterweg 82 in Hardenberg, voorheen Autobedrijf Waterink, en is hun er alles aan gelegen de zaken goed voor elkaar te hebben. Het gebouw en de werkplaats zijn grondig aangepakt, het team is goed ingewerkt, en de investeringen voor de toekomst zijn gewaarborgd.”

Marc Overmars uit Raalte verzorgt daar de verkoop. “Ik vind het ook vanzelfsprekend dat we klanten in de wijde omgeving van Raalte kunnen bedienen en neem graag hun auto voor onderhoud mee naar een van onze vestigingen, haal en brengservice dus.”

Het Autocentrum heeft met drie vestigingen in Ommen, Hardenberg en Dedemsvaart een groot verzorgingsgebied. “Aangezien deze plekken nogal strategisch liggen, kan elke klant binnen een redelijke afstand bij één van deze bedrijven terecht. Omdat er steeds minder vestigingen van Renault in deze regio blijven bestaan, kan Autocentrum Cents zich beschouwen als Renaultdealer voor het Vechtdal en omstreken. Na aanschaf van de auto, heeft de klant de keuze waar hij of zij de nieuwe of gebruikte auto op wil halen. Wij willen het onze klanten daarmee in alle opzichten gemakkelijk maken.”

“Gemiddeld hebben wij over de drie bedrijven genomen, ruim 100 occasions staan, variërend in prijs, merk en model. Eigenlijk moet er dus altijd wel iets bij staan en mocht dit niet het geval zijn, gaan we graag voor u aan de slag”, zegt Remko Verheyen. “Bovendien kunnen klanten met elk willekeurig ander merk bij ons voor onderhoud terecht.”

De bedrijven van Autocentrum Cents zijn klaar voor de toekomst.” Iedereen is van harte welkom. Wij zijn uiteraard ook op het internet te vinden. Bezoek ook eens onze vernieuwde website op staging2.cents.nl”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.