aanmeldingen damitobeurs voortvarend

Nadat begin dit jaar het officiële startsein was gegeven voor de Damito consumentenbeurs 2016 meldden zich al snel de eerste standhouders. Inmiddels staat de teller boven de zestig en langzaam maar zeker beginnen beide hallen vol te lopen. Een volledig overzicht is te zien op staging2.damito.nl.

Het Damitobestuur heeft de goede gewoonte om een aantal ondernemers te verrassen met een taart. Eerder al ontving Lubertus Talen van Bos Bedden een slagroomtaart omdat hij zich als vijfde deelnemer aanmeldde voor de beurs. Ook de volgende taart ging naar Nieuwleusen, Anneke Jellema ontving deze uit handen van Wim Dankelman vanwege de 25e aanmelding die door Jellema Automatisering was gedaan. Niet veel later kon de voorzitter van het Damitobestuur naar Lemelerveld, met opnieuw een taart van Bakkerij Van der Most. Hier kreeg hovenier Ton Alferink een taart voor zijn aanmelding van T.T.A. Lemelerveld, die als 50e werd genoteerd.

Het bestuur is aangenaam verrast dat de aanmeldingen in dit tempo binnenstromen en is heel benieuwd wie binnenkort de 75e – of misschien zelfs de 100e – inschrijver wordt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.