zomertentoonstelling in de dorpskerk van olst

In de maanden juni, juli en augustus is de Dorpskerk in Olst op vrijdag- en zaterdagmiddag weer geopend van 13.30 u tot 16.30 u. De tentoonstelling in de kerk wordt dit jaar verzorgd door het Bijbels Museum te Amsterdam. Rond een viertal Bijbelverhalen worden tekeningen getoond van de tekenaar en bijbelillustrator Bert Bouman. De verhalen zijn: Schepping, Noach, David en Jona.

De tentoonstelling wordt op vrijdagmiddag 5 juni om 13.30 uur officieel geopend door een wethouder van Olst-Wijhe. Iedereen is van harte welkom bij de opening of later in het seizoen. Tijdens de openstelling wordt het van Oeckelen-orgel altijd bespeeld. Ook daarnaar kunt u komen luisteren. De tentoonstelling blijft aanwezig tot en met de jaarmarkt in september.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.