wipe out challenge bij zwembad de tippe

Stichting Vrienden van de Tippe en vriendengroep ’t Giet Löss houden op zaterdag 6 juni om 11.00 uur de derde editie van de spectaculaire Regiobank Wipe Out Challenge in en rondom zwembad de Tippe in Heino. Wipe Out is bekend van televisie en bestaat uit een parcours van uitdagende, spectaculaire hindernissen die zo snel mogelijk genomen moeten worden.

Het team dat daar het snelst in slaagt, wint. Dit jaar belooft de organisatie weer een spectaculair parcours, waarbij rekening wordt gehouden met de leeftijd van de deelnemers: jeugd van 12 tot en met 17 jaar. Je kunt je vanaf nu opgeven voor de Regiobank Wipe Out Challenge met een team van 6 deelnemers (in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar) en een niet meespelende teamcaptain (die ouder dan 18 jaar mag zijn).

Geef je voor 1 juni op via regiobankwipeout@gmail.com. Vermeld hierbij de namen en leeftijden van de deelnemers, de naam van de teamcaptain en de teamnaam. Deelname is gratis en op eigen risico. De Wipe Out Challenge 2015 wordt mede mogelijk gemaakt door Regiobank Erwin Otten Heino.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.