wijhe gelijk tegen achilles

Op het eigen Gemeentelijk Sportpark speelden Wijhe en Achilles vanmiddag gelijk: 2-2. Voor beide ploegen uit de Tweede Klasse J stond er echter niets meer op het spel.

Volgens Wijhe-trainer Peter Jansen was de wedstrijd van vanmiddag er één met twee gezichten: “In de eerste helft waren wij duidelijk de onderliggende partij. Achilles heeft een voetballende ploeg en wij lieten ze te veel in hun spelletje komen.” Mede hierdoor kwam de thuisclub in de 34e minuut op een 1-0 achterstand. Dit was tevens de ruststand.

Na rust leek er een heel ander Wijhe op het veld te staan. “De tweede helft hebben we de boel omgegooid en gingen we één op één spelen. Door deze zet waren wij ineens de bovenliggende partij en dat resulteerde in de gelijkmaker van Paco Platenkamp.” In de 83e minuut leek Wijhe ook nog aan het langste eind te trekken, doordat Remco Frederiks de thuisploeg op een 2-1 voorsprong schoot, maar een minuut later schoot Achilles alweer de gelijkmaker achter de doelman van Wijhe.

Ondanks dat er voor beide ploegen eigenlijk niets meer op het spel stond, was het toch een aantrekkelijke wedstrijd om naar te kijken. Vogel: “Het publiek heeft in mijn ogen zeker een leuke wedstrijd gezien. In de tweede helft kregen we zelfs nog genoeg mogelijkheden om uiteindelijk te winnen, maar ik denk dat 2-2 bovenal een uitslag is waar beide ploegen mee kunnen leven.

Op de laatste reguliere speeldag in 2J gaat Wijhe op bezoek bij Tubantia. De gastheren zijn inmiddels al kampioen, dus ook hier staat er voor beide ploegen niets dan de eer op het spel. Bij winst voor Wijhe en nederlagen van de concurrentie kan Wijhe nog wel een aantal plekken stijgen op de ranglijst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.