wagenmans wonen pinkstertoernooi 2015

Tijdens de Pinksterdagen is op het Tennispark in Lemelerveld alweer voor de 22e keer het jaarlijkse grote open toernooi van de plaatselijke tennisvereniging gehouden, het Wagenmans Wonen Pinkstertoernooi. Ook dit jaar was Wagenmans Wonen weer de hoofdsponsor.

De vele wedstrijden werden gespeeld dankzij de bijdrage van de plaatselijke COOP, die ook dit jaar weer voor de wedstrijdballen zorgde. Verder lag het park er weer op en top bij, hetgeen een groot compliment waard was voor de mannen van de baan- en onderhoudscommissie.

Het deelnemersaantal was dit jaar gelijk aan het voorgaand jaar, 126 deelnemers en daarmee bijzonder hoog. Hetgeen aangeeft dat de regionale tennisliefhebbers graag dit toernooi aandoen. De deelname is van diverse pluimage: Van mensen die al jaren meedoen, tot aan een aantal nieuwe spelers die soms net op tennis zitten en op dit toernooi hun eerste officiële wedstrijdjes hebben gespeeld. Een ieder fanatiek op zijn of haar eigen niveau. De flexibele opstelling van wedstrijdleider Reiny Zwakenberg, zorgde ervoor dat ook dit jaar weer zoveel mogelijk aan de verhinderingwensen van de deelnemers werd voldaan. Door deze opstelling, alsmede de soepele medewerking van de deelnemers zelf, kon het volle programma naar tevredenheid worden afgewerkt.

De weergoden waren ook dit jaar het Pinkstertoernooi weer goed gezind. Eigenlijk perfect tennisweer, met alleen op de zaterdagochtend een klein buitje. Buiten de baan zorgden de lounchesetjes ervoor dat menig supporter weer heeft kunnen genieten van de vele tenniswedstrijden. Op zaterdagavond zelfs een live optreden van Jason!Verder voor de kleintjes onder ons was er uiteraard weer een springkussen aanwezig.

Ook de kantinecommissie had de boel weer prima op orde. Het aanbod uit de keuken was dit jaar wederom van hoge kwaliteit en de kookclub zorgde op 1e Pinksterdag weer voor een overheerlijke maaltijd, die gretig aftrek vond. Nieuw dit jaar: de Groningse deelnemers die de plaatselijke TV van haring voorzag. Verder kon men ook dit jaar weer genieten van een lekker biertje, voor weinig, met dank aan een aantal biersponsoren,

Finales

Op maandag 2e pinksterdag werden de finalewedstrijden gespeeld, hier kon men genieten van diverse prachtige finales en mooi tennis. Na deze finalewedstrijden was er een toespraak van Tanja Geurtse, namens het bestuur, waarin zij aandacht schonk aan de vele vrijwilligers, sponsoren en deelnemers.

Nadat de winnaars van de diverse categorieën allemaal hun prijs hadden gekregen,met dank aan Telstar Sport, was het tijd om de vele prijzen van de verloting uit te reiken en de bekendmaking van de uitslag van het ludieke raadspel. Wederom mooie prijzen beschikbaar gesteld door een groot aantal bedrijven uit Lemelerveld en omgeving. De hoofdprijzen: zitzakken (Wagenmans) flatscreen TV (Elektrocentrum) tablet (EGCS) en een picknicktafel beschikbaar gesteld door MultiMate.

Mooi waren de woorden van Henk Hendriks (jarenlange trouwe deelnemer) en de toernooiwinnaar Jeroen Balk (HE4). Beiden dankten, namens de deelnemers, de toernooicommissie voor het prachtige verloop van het toernooi en vergaten hierbij niet de overige commissies en vrijwilligers.

De Open toernooicommissie wil hierbij iedereen hartelijk bedanken die voor, tijdens en na het toernooi hebben meegeholpen. Zonder deze hulp is het onmogelijk om zo’n toernooi te organiseren. Op naar het volgende Pinkstertoernooi in 2016!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.