vvd raalte wil opheldering over smartphones

De telefoons zijn ook bestemd voor ambtenaren van Olst-Wijhe en Raalte. De VVD wil weten sinds wanneer het college op de hoogte is van de vertraging van het project. Bovendien wil de partij weten waarom het project vertraging heeft opgelopen.

Omdat een woordvoerder aangeeft dat de aanschafwaarde van de toestellen niet relevant is, gaat de partij er vanuit dat de afschrijvingstermijn van de telefoons verlengd is. Daarnaast vraagt de partij toch om de aanschafkosten van de toestellen toch openbaar te maken. De partij wil bovendien weten wat zijn de totale extra kosten door de vertraging zijn en of er bij de ICT-afdeling op dit moment of de afgelopen twee jaar nog meer automatiseringsprojecten zijn die vertraging hebben opgelopen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.