vv ozc c3 wint bekerfinale

Zaterdag 16 mei werd er om 15:00 afgetrapt in Heerde. De mannen zouden vandaag een zware tegenstander hebben aan ASV Dronten C4. Na 6 minuten was er de openingstreffer van Joost Zwarteveen. OZC bleef veel druk op de bal houden en na 12 minuten wist Sem Ekkel de score te verdubbelen. De geelzwarten bleven combineren en zoeken naar de derde treffer.

OZC was op alle facetten feller dan Dronten. Echter was het Dronten dat sterker uit de rust kwam dan OZC en kreeg een aantal kleine kansjes. OZC wist zich snel weer te herpakken en werd weer de bovenliggende partij. Een kwartier voor tijd kreeg Dronten een makkelijk gegeven strafschop. Vincent van der Vegt kon de inzet niet keren en de 2-1 stond op het scorebord. Dronten gooide alles op alles om tot scoren te komen. OZC kreeg de betere kansen, Dronten liet grote gaten vallen in de verdediging. OZC wist hier geen gebruik van te maken tot drie minuten voor het eindsignaal. Damian Babois trapte de corner en Julian Logtenberg kopte de bal knap raak. Eindstand 3-1 voor OZC C3 en daarmee werd voor de tweede keer dit seizoen een prijs in de wacht gesleept.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.