vijfde luttenbergse wandel 3 daagse

De avond wandel-3-daagse in Luttenberg gaat weer van start. Volwassenen kunnen voor 5 euro meedoen en kinderen tussen de 4 en 16 jaar betalen 3,50 om op 2,3 en 4 juni mee te wandelen. De start is bij de sporthal. Iedere avond kun je tussen 18.00 en 18.30 uur starten. Voor meer informatie en inschrijven kun je kijken op staging2.sporthalluttenberg.nl. Ook is Monique Slot bereikbaar via 06-55124545 voor al je vragen.

Tijdens de wandeling tref je onderweg een post waar je een gezonde versnappering kunt ophalen. Op de derde avond ontvang je een herinnering na afloop van de verrassingstocht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.