vijf afstanden bij 10 mijl van raalte

De Vital Centre 10 Mijl van Raalte wordt op vrijdagavond 15 mei wordt weer gehouden. Tijdens deze loop kan er op verschillende afstanden worden gestreden. Naast de 1 en de 2 km voor de jeugd, kunnen de 5 km, 10 km en de 10 mijl gelopen worden. De Vital Centre 10 Mijl van Raalte is daarmee ook een mooie voorbereiding op de Zwolse Halve Marathon.

Voor bedrijven is er zelfs de Bagatelle Bedrijvenloop. Bij deze loop kan een bedrijf een team van drie of vier lopers laten uitkomen op de vijf kilometer. Uiteraard mag een bedrijf ook meerdere teams inschrijven. Het team mag uit een mix van mannen en vrouwen bestaan. Om de tijden van de vrouwen gelijk te trekken met de tijden van de mannen wordt er een correctie van 17% toegepast op de tijden van de vrouwen. Middels deze compensatiefactor kunnen de vrouwen de uitdaging aangaan om de snelste tijden van de mannen te verslaan.

Voor het eindklassement van de Bagatelle Bedrijvenloop worden de tijden van de drie snelste lopers uit het team bij elkaar opgeteld. Voor de winnaar staat de wisselbeker al klaar! Naast dit klassement worden de uitslagen van de lopers ook opgenomen in het individuele eindklassement van de 5 km.

Na de wedstrijd kunnen de lopers van de Bagatelle Bedrijvenloop onder het genot van een hapje en een drankje even bijkomen. Een mooi moment om je tijden te vergelijken met je collega’s en napraten over je ervaring. Maar ook een leuk moment om de lopers van de andere bedrijven te spreken, naast het sportieve aspect dus een heel informele manier van netwerken.

Kosten voor deelname aan de Bagatelle Bedrijvenloop bedragen 100 euro per team. Voor meer informatie en wijze van aanmelden zie staging2.tienmijlvanraalte.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.