verandering portefeuilleverdeling cda olst wijhe

Fractievoorzitter Hans Kamphuis blijft eerste woordvoerder, fysieke infra en ruimtelijke ordening en krijgt een groot gedeelte van dienstverlening & zorg erbij. Raadslid Ben Habers gaat nu over veiligheid, sport en algemene dekkingsmiddelen. Ellis Lugtenberg gaat over onderwijs, maatschappelijk welzijn, landbouw en is de nieuwe tweede woordvoerder dienstverlening & zorg en recreatie & toerisme. Lisanne Spanbroek’s portefeuille zal naast economie en bestuur & communicatie ook duurzaamheid bevatten.

Het CDA kiest ervoor om elk thema toe te wijzen aan een woordvoerder die dit tijdens de raadsvergaderingen toelicht, de tweede woordvoerder en de (steun)fractie zorgen voor inhoudelijke feedback en verdieping. Voor meer informatie kun je kijken op https://staging2.cda.nl/overijssel/olst-wijhe/

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.