van lochem in internationaal bestuur logis

Vanaf 1 April 2015 is Iris van Lochem – van der Lichte (eigenaresse van Logis Hotel De Klomp te Vilsteren) toegetreden tot het internationale bestuur van Logis. Logis is de grootste keten van onafhankelijke hotels in Europa en de tweede wereldwijd, opgericht in 1949. Ongeveer 2.600 hotel-restaurant-eigenaren uit Frankrijk, Nederland, België, Luxemburg, Italië, Spanje en Duitsland zijn aangesloten bij Logis.

Het hoofdkantoor van Logis is gevestigd in Parijs. Met de toetreding van Iris in het Internationale bestuur is de inspraak vanuit de Nederlandse Logis leden op de strategie van Logis op Internationaal gebied vergroot. Iris van Lochem zegt hierover; “Het is een enorme eer gevraagd te zijn zitting te nemen in dit Internationale bestuur. Doordat ik de Franse taal vloeiend spreek is het bijwonen van de vergaderingen en het vertegenwoordigen van de Nederlandse Hotels in Frankrijk een mooie uitdaging. Deze functie is goed te combineren met mijn dagelijkse werkzaamheden in mijn eigen Logis Hotel in Overijssel. Trots ga ik mij inzetten voor het merk Logis.”

Logis is een netwerk van onafhankelijke hotels met een ‘familiair’ karakter. De Logis hotelier-restauranthouders trakteren gasten op een warm welkom en geven de gast tijdens het verblijf het gevoel centraal te staan. Ze denken onder meer mee over activiteiten en uitstapjes in de regio. Deze persoonlijke benadering is typerend voor Logis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.