usv promoveert naar vierde klasse

USV won vandaag met 3-0 van Buurse en promoveert daardoor van de vijfde naar de vierde klasse. Afgelopen donderdag won USV in de laatste minuut van Mariënheem en daardoor was winst vandaag genoeg om direct te promoveren.

USV begon de wedstrijd voortvarend. Al binnen één minuut werd er gescoord. Ron Meijerink zette zijn ploeg op het neutrale sportpark van De Zweef op voorsprong, 1-0. Nog voor rust verdubbelde de ploeg uit Nieuwleusen de stand. Deze keer was Matthijs van Faassen het eindstation. Na rust bleef de stand lang op 2-0 staan en mocht Buurse nog hopen op promotie. Een minuut voor tijd deelde Leon Kooiker echter de genadeklap uit en maakte hij de 3-0.

Zo wint USV vandaag overtuigend en is de verdiende promotie het gevolg. Volgend seizoen speelt USV dus in de vierde klasse en de vreugde was dan ook groot. Feest in Nieuwleusen voor de mannen van USV.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.