Home / archiefcentraal / tweede kunstroute in heino

tweede kunstroute in heino

De tweede kunstroute in Heino wordt of vrijdag 5 juni officieel geopend in het Dorpshuus in Heino. Op zaterdag 6 en zondag 7 juni kun je de locaties bezoeken tussen 11.00 en 16.00 uur.

In het Dorpshuus kun je een overzicht bekijken met het werk van alle deelnemende kunstenaars en kan er een overzichtsboekje worden aangeschaft. De kunstwerken bekeken kunnen worden zijn erg gevarieerd. Denk aan schilderijen, gedichten, keramiek en beeldhouwwerk maar ook glasfusing en klassieke- en moderne hoedendozen.

De deelnemende kunstenaars zijn: Mariska van der Wall, Agnes Neimeijer, Anny Ogink, Rie Horstman, Annie Lute, Bertha Nijkamp, Annette Wijninga, Magda van den Broek, Richard Kemerink, Bernd te Winkel, Marry Hartkamp, Wim Potma, Anna Slurink, Minke Kraijer, Jan Kraijer, Willy Verhoeven, Tjemme Visscher, Andrea de Weerdt, Ria Bekker, Roely Jansen, Ria Couwenberg, Marije Steenbergen, Gerda Oosterlaar, Luc’sAtelier, Annie Sinnige, Jose Reuvekamp.

Op www.kunstweekendheino.nl kun je kijken voor meer informatie.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.