tweede kunstroute in heino

De tweede kunstroute in Heino wordt of vrijdag 5 juni officieel geopend in het Dorpshuus in Heino. Op zaterdag 6 en zondag 7 juni kun je de locaties bezoeken tussen 11.00 en 16.00 uur.

In het Dorpshuus kun je een overzicht bekijken met het werk van alle deelnemende kunstenaars en kan er een overzichtsboekje worden aangeschaft. De kunstwerken bekeken kunnen worden zijn erg gevarieerd. Denk aan schilderijen, gedichten, keramiek en beeldhouwwerk maar ook glasfusing en klassieke- en moderne hoedendozen.

De deelnemende kunstenaars zijn: Mariska van der Wall, Agnes Neimeijer, Anny Ogink, Rie Horstman, Annie Lute, Bertha Nijkamp, Annette Wijninga, Magda van den Broek, Richard Kemerink, Bernd te Winkel, Marry Hartkamp, Wim Potma, Anna Slurink, Minke Kraijer, Jan Kraijer, Willy Verhoeven, Tjemme Visscher, Andrea de Weerdt, Ria Bekker, Roely Jansen, Ria Couwenberg, Marije Steenbergen, Gerda Oosterlaar, Luc’sAtelier, Annie Sinnige, Jose Reuvekamp.

Op staging2.kunstweekendheino.nl kun je kijken voor meer informatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.