trainen voor de wandelvierdaagse bij sw4d fit

Tijdens SW4D-Fit worden onervaren wandelaars in zes weken klaargestoomd om in oktober tijdens de Sallandse Wandelvierdaagse vier keer 20 kilometer te volbrengen. De trainingen starten op 5 september.Inschrijven kan via staging2.sw4d.nl/sw4d-fit. Voor meer informatie kun je conta

SW4D-Fit staat voor de vierde keer op het programma en biedt wandelaars een kennismakingsdag bij Vital Centre, een gezonde lunch, een wandelshirt en als je lichamelijke klachten hebt, voorrang bij Fysiotherapie Salland en een gratis voetencheck door podoloog Han Nobach.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met trainer André Nijenhuis op 06-11226331.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.