topprestatie henk bendijk en henri duerink

In de achtste ronde op de pitch en putt golfbaan te Lemele waren de tien punten deze week voor Henk Bendijk in het stableford klassement na een ronde van 58 slagen leverde Henk dit 38 stableford punten op. In het strokeplay klassement waren de tien punten voor Henri Duerink na een ronde van 57 slagen. Bij strokeplay is het aantal slagen de criteria voor de wekelijkse punten, en bij stableford is een ieder vergelijkbaar omdat dan rekening gehouden wordt met het niveau van de speler.

Met de behaalde 38 stableford punten speelde Henk zijn hcp met 0.4 naar beneden, Henri kreeg voor zijn ronde 57 slagen 36 stableford punten en liep in de zogenaamde buffer waarbij zijn hcp gelijk bleef, maar kreeg wel 9 punten voor het tussenklassement. Henk staat nu op een hcp van 5.7 en Henri blijft op 2.8 staan. De overige punten in het stableford klassement waren 8 punten voor Jan Hekman uit Nijverdal rondje 63. Vier spelers kregen 7 punten bij geschreven en wel Hans Strijkveen rondje 59, Jan Hekman uit Ommen rondje 59, Gerrit Koggel rondje 61 en Gerrit Tempert rondje 63. Driepunten voor Gerard Hulsman rondje 67, en twee punten voor Jos Harmsen rondje 60 en Tonnie Reimink rondje 63.

In het tussen klassement gaat Gerard Hulsman hier aan kop met 60 punten, gevolgd door Hans Strijkveen met 52 punten en Tonnie Reimink staat met 48 punten derde in dit klassement. Voor het strokeplay klassement waren de negen punten voor Henk Bendijk rondje 58, acht punten voor Hans Strijkveen rondje 59, voor eveneens 59 slagen kreeg Jan Hekman uit Ommen zeven punten, maar omdat Hans op de laatste negen holes minder slagen nodig had ( 31 om 33) dan Jan kreeg Hans een punt meer. Jos Harmsen kreeg zes punten voor zijn ronde 60, Gerrit Koggel vijf na een ronde van 61 slagen.

Gerrit Tempert had evenals Jan Hekman uit Nijverdal en Jan Nekkers en Tonnie Reimink 63 slagen nodig en kregen respectievelijk 4, 3, 2 en 1 punt bijgeschreven. In het tussen klassement gaat Hans Strijkveen met 73 punten aan de leiding, gevolgd door Jan Hekman uit Ommen 50 punten ( Jan heeft één wedstrijd minder gespeeld). Op de derde plaats staan met 42 punten Gerrit Koggel en Tonnie Reimink die ook alle wedstrijden hebben gespeeld. Zie voor de volledige uitslagen staging2.nppb.nl baan Lemele.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.