tonnie en hans de besten op pitch en putt

Voor het tussen klassement kregen Tonnie en Bert Duerink 10 punten bijgeschreven, Gerard Hulsman 8 punten, Hans Strijkveen 7, Gerrit Koggel 6. Jan Nekkers en Diny Fransen kregen 5 punten en Jos Harmsen en Gerrit Tempert 3 punten. Dinie Hekman en Mieke Bendijk kregen 1 punt bijgeschreven deze ronde. In het stableford klassement gaat Gerard Hulsman aan de leiding met 57 punten, gevolgd door Tonnie Reimink met 46, en Hans Strijkveen is hier derde met 45 punten.

De tien punten voor het strokeplay klassement waren deze ronde wederom voor Hans Strijkveen en dit is al de vierde keer dat hij de volle winst pakt. Tonnie Reimink kreeg 9 punten voor zijn ronde van 58 slagen. Bert Duerink had een ronde van 59 slagen en kreeg daar 8 punten voor bijgeschreven. Zeven punten waren hiervoor Jos Harmsen na een ronde van 61. Gerrit Koggel en Jan Nekkers scoorden 62 slagen, maar omdat Gerrit over de laatste 6 holes minder slagen nodig was dab Jan Nekkers krijgt Gerrit 6 punten en Jan 5 punten. Jan Hekman uit Ommen scoorde met 64 slagen maar 4 punten. Gerrit Tempert en Gerard Hulsman en Diny Fransen scoorden hier ook punten. In het tussen klassement strokeplay gaat Hans Strijkveen strak op kop met 65 punten. Jan Hekman uit Ommen volgt met 43 punten en Tonnie Reimink is hier derde met 41 punten. Zie voor de volledige uitslag staging2.nppb.nl baan lemele.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.