telgenpad dicht vanwege asbestverwijdering

Het Telgenpad in Heeten gaat vanaf maandag 1 juni een paar dagen dicht. Bij het Telgenpad, een fiets- en voetpad ten zuiden van Heeten, is een aantal maanden terug op één locatie asbest aangetroffen in een deel van de berm. Daarna heeft de gemeente de berm afgezet en een plan van aanpak laten maken voor het weghalen van het asbest. Dit plan is goedgekeurd door de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILenT).

Komende week start aannemer Reko uit Raalte samen met adviesbureau Geofox Lexmond met het verwijderen van het asbest in de berm van het Telgenpad in Heeten. Tijdens de werkzaamheden wordt het pad volledig afgesloten voor alle gebruikers. De gemeente stelt een omleidingsroute in. Die wordt aangeduid met verwijsborden en loopt via het Poelpad, de Spanjaardsdijk en de Voortmansweg.

Het verwijderen van het asbest start op 1 juni . Naar verwachting nemen de werkzaamheden een week in beslag. Bij de sanering staat de veiligheid voorop en wordt gewerkt met de beschermende maatregelen die nodig zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.