teleurstellend seizoen voor sv raalte

SV Raalte heeft zondagmiddag het teleurstellende seizoen afgesloten met een nederlaag. De ploeg van trainer Jan Plagman ging met 3-0 onderuit bij Zenderen Vooruit.

Zenderen Vooruit had een helft nodig om SV Raalte het zwijgen op te leggen. De eerste corner in de vijfde minuut was raak, een afstandsschot van 25 meter vloog binnen en een eigen doelpunt zorgde dat de ploeg van Jan Plagman na 45 minuten al tegen een 3-0 achterstand aan keek. “We spelen elke week met een totaal ander team. Dit seizoen hebben tussen de zes en acht blessuregevallen gehad” aldus Plagman.

Vandaag stonden er opnieuw drie debutanten in de wedstrijdselectie van SV Raalte. “Het is mooi voor die jongens, maar ze brengen niks extra’s. Dit seizoen hebben we 13 debutanten gehad. Ze leren er van, maar we winnen er geen wedstrijden door”.

Voor SV Raalte kwam na de nederlaag van vanmiddag een einde aan het teleurstellende seizoen. Trainer Jan Plagman erkent het niet het beste seizoen was voor de club, maar blijft vertrouwen houden in zijn ploeg. “Dit is mijn derde seizoen bij Raalte. Ik heb 2 keer gespeeld in de play-offs, maar dit seizoen was teleurstellend. Volgend jaar staan we er weer, zeker weten.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.