Home / archiefcentraal / techniek cursus sc overwetering afgesloten

techniek cursus sc overwetering afgesloten

De zevende cursus van de Techniek Academie van SC Overwetering is afgesloten met een onderling toernooi met individuele winnaar. De laatste avond was vrijdag 1 mei. Het afsluitende toernooi werd gewonnen door Alex Olthof. Daarnaast was er een klassement voor de spelers met de mooiste ‘moves en skills’.

De Techniek Academie van SC Overwetering biedt spelers via een leerplan de mogelijkheid om zich op een leuke en speelse manier te verbeteren in de techniek via specifieke voetbaltraining. Iedere speler kan zich op zijn of haar niveau ontwikkelen. De trainingen zijn in modules van 10 lessen op vrijdagmiddag tussen 16.00 en 17.15 uur. De volgende module start in september. Voor meer informatie kun je kijken op http://www.overwetering.nl/463/techniek-academie/.

Lees ook

Kunstenaars uit Olst-Wijhe haken aan bij Atelierweekend

REGIO – Maar liefst 430 kunstenaars uit heel Nederland openen op zaterdag 26 en zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.