team lef sponsort verwendag zorggroep

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs én Hamburg naar Rotterdam waarbij deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Team Lef is een van de 275 deelnemende teams en bestaat uit 22 deelnemers. Behalve de acht lopers, die ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer afleggen, zijn er ook fietsers en begeleiders. Denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapiteins.

Naast de sportieve inspanning, moet er ook een inspanning geleverd worden om geld op te halen voor het doel. Ieder team brengt minimaal 7.500 euro in dat ten goede komt aan het motto “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Dankzij de Roparun hebben al veel goede doelen ondersteuning mogen ontvangen. Zo heeft Hospice de Cirkel in Raalte vorig jaar een flink bedrag ontvangen. De zorgconsulenten palliatieve zorg in Salland hebben dit jaar een subsidie gekregen voor de aanschaf van aromaboxen om aanvullende zorg te kunnen verlenen. Ieder doel heeft te maken met het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. U kunt Stichting Lef op verschillende manieren sponsoren. Uw bijdrage komt ten goede aan zowel het lokale doel als aan de Roparun.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.