team lef loopt roparun met vlag en wimpel

Team Lef! heeft de Roparun met vlag en wimpel volbracht. Op tweede Pinksterdag kwam het team om 13.07.55 uur over de streep op de Coolsingel in Rotterdam. Twee dagen eerder was het team uit Raalte gestart in Parijs. De 521,6 kilometer van Parijs naar Rotterdam werd in iets minder dan 48 uur gelopen.

De loop verliep niet vlekkeloos. De aggregaten vielen een periode uit waardoor er geen stroom was. De rustplaatsen zagen er in het echt toch heel anders uit dan op Google Earth waardoor er niet gerust kon worden. En ook een schroef in de band van één van de busjes maakte het er niet makkelijker op. De 23 personen waaruit het team bestond bleef positief om uiteindelijk de missie te volbrengen.

Team Lef! kan nog niet bekend maken wat het eindbedrag is omdat er nog zaken afgerekend moeten worden. Eind juni zal bekend worden gemaakt wat de totale opbrengst van alle teams is. Meestal ligt het bedrag tussen de 4,5 en 5,5 miljoen euro. Dit geld gaat naar allerlei goede doelen die het leven van kankerpatiënten iets kunnen veraangenamen vanuit het motto ‘leven toevoegen aan de dagen, daar waar er geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.