Home / archiefcentraal / sympany stickers op textielcontainers olst wijhe

sympany stickers op textielcontainers olst wijhe

De textielcontainers in Olst-Wijhe zijn sinds deze week beplakt met stickers van Sympany. Het is de nieuwe naam van de gefuseerde textielinzamelaars KICI en Humana. Eerder was Humana de textielinzamelaar in de gemeente Olst-Wijhe.

Sympany zal in de komende tijd alle ruim 2.400 textielcontainers door heel Nederland omstickeren van KICI en Humana naar Sympany. Dit is een tijdelijke sticker waarmee alleen het logo wordt vervangen. Op termijn komen er volledig nieuwe stickers en krijgen de containers een opknapbeurt. De containers van KICI waren groen en die van Humana creme. De containers blijven in ieder geval tot de opknapbeurt in de huidige kleur, dus groen of creme.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.