sybilla tonissen in race voor cultuurprijs

Er zijn weer vier nominaties van de Cultuurprijs Raalte bekend. De uitreiking vindt plaats tijdens de Week van de Amateurkunst Raalte op vrijdagavond 5 juni. De nominaties zijn afkomstig van de eerste vier genomineerden, die elk een persoon/organisatie uit hebben gekozen die zich heeft ingezet voor kunst en cultuur in de gemeente Raalte. Bij dezen wordt een genomineerde voorgesteld.

[b]Marian Hage en Inge Strijker nomineren in de categorie beeldende kunst, literatuur en multimedia: Sybilla Tonissen. p/b]

Hage en Strijker over hun keuze: Sybilla Tonissen geeft kunstlessen in het basisonderwijs en maakt daar met kinderen bijzondere, vindingrijke werkstukken. Daarnaast maakt ze prachtige schilderijen.

Dit jaar geeft Sybilla Tonissen tijdens de Week van de Amateurkunst Raalte ook een workshop aan kinderen. De workshops worden gehouden op 6 en 7 juni van 14.00 tot 16.00 uur. Tijdens deze workshops gaan kinderen bezig met het maken van een hoed.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.