streetlive in race voor cultuurprijs

Er zijn weer vier nominaties van de Cultuurprijs Raalte bekend. De uitreiking vindt plaats tijdens de Week van de Amateurkunst Raalte op vrijdagavond 5 juni. De nominaties zijn afkomstig van de eerste vier genomineerden, die elk een persoon/organisatie uit hebben gekozen die zich heeft ingezet voor kunst en cultuur in de gemeente Raalte. Bij deze wordt een genomineerde voorgesteld.

Cult Raalte nomineert in de categorie theater, dans en toneel: Streetlive Raalte.

Marian Hage over hun keuze: Cult nomineert Streetlive vanwege de laagdrempeligheid. Het programma is voor iedereen gratis toegankelijk met vele verrassende optredens, die door jong en oud met veel plezier in het voorbij gaan graag gezien worden. Streetlive geeft naast de muzikale evenementen die er zijn in Raalte, het straattheater een podium.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.