slechte start pec zwolle in play offs

Zowel PEC Zwolle als Vitesse kregen in de beginfase enkele mogelijkheden om de score te openen. Maar de uitstekend keepende doelmannen Room en Hahn hielden de brilstand op het bord. Na een half uur spelen kwam PEC Zwolle toch op voorsprong, dankzij een doelpunt van nota bene Van der Werff. De verdediger, die aankomend seizoen voor tegenstander Vitesse speelt, rondde een mooie steekpass van Lukoki goed af.

Na rust werd Vitesse steeds gevaarlijker en dat resulteerde in de 1-1. Een afstandsschot van invaller Vejinovic werd onderweg aangeraakt en belandde achter Hahn. Niet veel later werd het zelfs nog 1-2 voor de Arnhemmers dankzij een doelpunt van Qazaishvili.

PEC Zwolle kreeg in de slotfase nog enkele goede mogelijkheid, maar wist het net niet te vinden.

Zondag nemen de ploegen het weer tegen elkaar op. De wedstrijd in Arnhem begint om 12.30 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.