schutters nieuwleusen schieten in duitsland

In het weekend van Hemelvaartsdag heeft een groot aantal leden (21) van Schützen Verein Kronberg weer een bezoek gebracht aan de Schietsport Vereniging Nieuwleusen. Dit als onderdeel van de 2 jaarlijkse uitwisseling met deze club. Deze uitwisseling bestaat al 48 jaar.

Tijdens deze uitwisselingen is er ook altijd een onderlinge wedstrijd Luchtgeweer, Luchtpistool en dit jaar waren de winnaars: Bij het Luchtpistool 1e Jan Kragt, 2e Rolf Gilgen, 3e Klaas Vonder bij de Luchtgeweerschutters was de verdeling alsvolgt: 1e Hilco ten Kate, 2e Sandra Henritzi, 3e Bernard Bredewold.

De Duitse schutters opperden om veel te gaan trainen omdat het toch wel gênant was dat de meeste prijzen in Nieuwleusen bleven. De zaterdag werd gevuld met een bezoek aan Deventer alwaar een stadswandeling was geregeld en ’s middags is er een bezoek gebracht aan het Amerikaans Motor Museum in Raalte gebracht en was er zoals gewoonlijk ’s avonds een gezellige feestavond. Al met al was het een zeer geslaagde uitwisseling.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.