Home / archiefcentraal / samenloop voor hoop in raalte

samenloop voor hoop in raalte

SamenLoop voor Hoop is een 24-uurswandelevenement, waarbij (ex-)kankerpatiënten in het zonnetje worden gezet, overledenen worden herdacht en geld wordt ingezameld ten behoeve van kankeronderzoek. Een etmaal lang wandelen teams in estafetteverband om

hun solidariteit met (ex-)kankerpatiënten te tonen en het leven te vieren

Jan Puthaar: “Het is een evenement waar een goede voorbereiding voor nodig is. KWF zorgt voor ondersteuning in de vorm van draaiboeken, fungeert als vraagbaak en organiseert inspiratiedagen. Maar we schrijven niet voor hoe commissieleden hun werk moeten doen. We willen juist dat de commissie kiest voor een invulling die past bij de situatie in Raalte. Je doet dit niet even in een maandje, maar het geeft wel heel veel voldoening.”

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.