Home / archiefcentraal / run op startbewijzen color run

run op startbewijzen color run

Voor de Color Run zijn na een week de helft van de startbewijzen verkocht. De run op de startbewijzen zorgt ervoor dat de organisatie erover nadenkt om meer startbewijzen beschikbaar te stellen. “Als het zo doorgaat is het wellicht verstandig om met de gemeente te gaan praten of er nog meer deelnemers mee kunnen doen’’, vertelt Nicole Hemmink. Als je mee wilt doen op 20 juni in Park Drostenkamp in Raalte kun je je voor 7,50 euro inschrijven via www.KidsKleuRun.nl.

De organisatie van de Collor Run denkt dat de toestroom te maken heeft met de lage kosten voor iedere deelnemer. “We moet het wel laagdrempelig houden, anders is het voor ouders niet meer te betalen en haken er veel kinderen af. Iets wat juist niet de bedoeling is. We willen dat zoveel mogelijk kinderen op een leuke manier met sport in aanraking komen”, zegt Nick in ’t Veld namens de organisatie.

De Color Run is een run waarbij kinderen over een parcours met obstakels gaan. Tijdens de run krijgen ze een lading verf over zich heen waardoor ze gekleurd over de finish komen. Er is een goed doel gekoppeld aan de run. Het opgehaalde geld gaat dit jaar naar Stichting Leergeld Salland.

Stichting Leergeld zorgt ervoor dat kinderen, waarvan de ouders lage inkomens hebben, mee kunnen doen met buitenschoolse activiteiten zoals sporten. In de greep van armoede hebben niet alle kinderen de mogelijkheid om mee te doen aan buitenschoolse activiteiten. Die mogelijkheid wil Stichting Leergeld ze bieden.

Lees ook

Rick Evers: Digitale walvissen

Je houdt een stuk tekst steeds verder van je ogen af, herstelt minder snel na …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.