ruim 250 deelnemers voor aspergetocht crt

Aan de Sallandse Aspergetocht van CRT Raalte hebben zondag in totaal 257 fietsers deelgenomen. De deelname was minder goed dan vorig jaar, waarschijnlijk doordat vooraf de weersverwachting voor zondag niet zo goed was.128 Wielrenners namen deel aan de afstand van 100 km. Deze liep via Heeten, Holten, over de Holterberg, Hellendoornseweg, Lemele, Dalmsholte, Dalfsen, Lierderholthuis en Broekland.

De afstand van 60 km werd gefietst door 75 personen. Deze liep tot Heeten gelijk met de route van 100 km, maar ging daarna richting de Eikelhof, Olst, Fortmond, Wijhe en Broekland.

54 mensen fietsten 30 km, de route riep via Heeten, Wesepe, de Eikelhof en Broekland. Hoewel de weersvoorspelling niet best was, was het zondagmorgen prima fietsweer. Wat wind maar wel met zonnige perioden. Pas na 13.30 uur ging het regenen, maar toen waren de meeste deelnemers al terug.

Alle deelnemers konden bij aspergebedrijf De Weerd genieten van een roergebakken aspergehapje en heldere aspergesoep, door Wim Roescher gemaakt van verse asperges van het aspergebedrijf.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.