ronde tafel voetbalt 20000 euro bij elkaar

Goed nieuws voor de Voedselbank Raalte. Het Round Table voetbaltoernooi heeft zaterdag maar liefst 20.000 euro opgeleverd. Daarvan gaat de helft, 10.000 euro, naar Voedselbank Raalte. De overige 10.000 euro wordt verdeeld onder tien andere goede doelen.

“Een mooie opsteker”, noemt de Voedselbank de ‘extra donatie’. De Voedselbank moet driehonderd monden voeden en heeft 25.000 euro aan kosten, zoals huur, nutsvoorzieningen en materialen.

Niet de winst, niet de eer, maar zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel. Dat was zaterdag de insteek van het Round Table Voetbaltoernooi op Sportpark Tijenraan in Raalte. De opbrengst van het tweejaarlijkse Ronde Tafel 151 Zuid Salland voetbaltoernooi gaat dit keer naar voedselbank Raalte. Dit keer zijn er ook subdoelen gekoppeld aan het toernooi. IJsbaan Raalte, Speeltuinvereniging Blekkerhoek en diverse kleine sportverenigingen kunnen rekenen op een financiële bijdrage.

32 teams trapten zaterdagochtend om 11.00 uur af. Natuurlijk werd er ook fanatiek gespeeld, onder meer door burgemeester Martijn Dadema en wethouder Wout Wagenmans.

Zaterdagavond zorgt DJ Paul Rabbering voor het slotfeest. Frank Overweg presenteert de veiling die aan het toernooi gekoppeld is.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.