ronald jonkman in race voor cultuurprijs

Er zijn weer vier nominaties van de Cultuurprijs Raalte bekend. De uitreiking vindt plaats tijdens de Week van de Amateurkunst Raalte op vrijdagavond 5 juni. De nominaties zijn afkomstig van de eerste vier genomineerden, die elk een persoon/organisatie uit hebben gekozen die zich heeft ingezet voor kunst en cultuur in de gemeente Raalte. Bij dezen wordt een genomineerde voorgesteld.

Lil’Hill Festival nomineert in de categorie beeldende kunst, literatuur en multimedia: Ronald Jonkman.

Melvin Lammers over hun keuze: wij nomineren Ronald Jonkman. Deze vrije, creatieve geest uit oorspronkelijk Raalte draagt al jaren bij aan de kunst en cultuur in de gemeente. Dat is landelijk ook niet onopgemerkt gebleven. Met zijn TUIG Tattooshop ging hij langs bij vooraanstaande festivals als Paaspop, Pinkpop en Lowlands. In Raalte is hij nauw betrokken bij de Week van de Amateurkunst en maakt hij samen met andere kunstenaars de aankleding op Pedro Pico Pop en gedeeltelijk op Ribs ’n Blues. Met zijn ongeremde levensenergie en humor is het al met al een hele blije kikker die zelf ook eens in het zonnetje gezet mag worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.