roept feyenoord hahn terug pec zwijgt

Warner Hahn kwam vlak voor aanvang van dit seizoen als huurling van Feyenoord naar Zwolle. Hij moest de naar Ajax vertrokken Diederik Boer vervangen. Hahn deed dat op waardige wijze. De sluitpost van Zwolle bleek verschillende wedstrijden van grote waarde voor de ploeg van Ron Jans.

Zwolle heeft er ook nooit een geheim van gemaakt Hahn graag lang te willen houden. Maar toen vrijdag het gerucht de kop opstak van Feyenoord-keeper Erwin Mulder naar Griekenland zou vertrekken, leek de kans op een langer verblijf van Hahn in Zwolle enorm te slinken.

Op de vraag of Zwolle bij een vertrek van Hahn op zoek gaat naar een nieuwe doelman of een beroep doet op reservekeeper Begois, wilde de woordvoerder ook nog niet reageren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.