Home / archiefcentraal / rgv kwiek in race voor cultuurprijs

rgv kwiek in race voor cultuurprijs

Er zijn weer vier nominaties van de Cultuurprijs Raalte bekend. De uitreiking vindt plaats tijdens de Week van de Amateurkunst Raalte op vrijdagavond 5 juni. De nominaties zijn afkomstig van de eerste vier genomineerden, die elk een persoon/organisatie uit hebben gekozen die zich heeft ingezet voor kunst en cultuur in de gemeente Raalte. Bij deze wordt een genomineerde voorgesteld.

Streetlive Raalte nomineert in de categorie theater, dans en toneel: RGV Kwiek.

Gerard Weenink over hun keuze: origineel, bevlogen en theatraal, dat zijn de dansgroepen van RGV Kwiek. Onder de bezielende leiding van Conny en Mariska Zwaart zijn zo’n 120 danseressen actief binnen deze vereniging die verschillende sporten aanbiedt, waaronder dus dans. Er zijn lessen op verschillende niveaus en in verschillende stijlen. Conny en Mariska Zwaart zijn het hele jaar druk met het geven van deze lessen, het organiseren van shows, optredens en wedstrijden. Deze zien er altijd gelikt uit zien. Niet onbelangrijk: Conny Zwaart maakt zelf ook alle showkleding om hun optredens extra kracht bij te zetten.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.