Home / archiefcentraal / raalte gaat deel villa verhuren

raalte gaat deel villa verhuren

“Ik ben blij dat we verbouwd hebben hoor. Het is een monumentaal pand, het was vervallen, er waren emmers nodig als het regende,” stelt wethouder Wout Wagenmans. Hij legt uit dat de zolderverdieping van de villa sinds februari ongebruikt is, omdat de kantoortak van de brandweer is geregionaliseerd. Weg uit Raalte dus. Bovendien heeft Raalte de afgelopen jaren aardig gesneden in haar personeelsbestand.

De voorkeur van de gemeente Raalte is dat een partij die gelieerd is aan de lokale overheid, intrek neemt in de villa. Overigens is voordat de villa verhuurd wordt nog wel een kleine verbouwing nodig. Er moet namelijk een nieuwe toegangsdeur voor de huurder geplaatst worden.

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.