promotie ver weg voor marienheem na verlies

Mariënheem heeft de heenwedstrijd om promotie naar de vierde klasse in eigen huis met 0-2 verloren van De Lutte. Hierdoor is promotie naar de vierde klasse voor de mannen uit Mariënheem ver weg.

De thuisploeg begon de wedstrijd zwak. Al na elf minuten wisten de bezoekers op voorsprong te komen. Dit doelpunt kwam mede door onoplettendheid en niet doortastend verdedigen van de kant van Mariënheem. Drie minuten later was het alweer raak. Ditmaal was het Thijs Kempers die scoorde, 0-2. De kans om nog punten te pakken en eventueel te promoveren werd zo wel heel klein voor de thuisploeg. Dit kwam vooral doordat De Lutte gevaarlijk bleef in de aanval, al pakte Mariënheem het spel iets beter op.

De tweede helft was beduidend beter van de kant van Mariënheem. Kansen werden er echter niet of nauwelijks gecreëerd en zo bleven de bezoekers relatief makkelijk op de been. Uiteindelijk heeft het sterkere De Lutte vandaag verdiend gewonnen.

Op tweede pinksterdag speelt Mariënheem de return bij De Lutte. Op basis van vandaag is de kans groot dat De Lutte haar voorsprong zal kunnen verdedigen. Alles zal mee moeten zitten bij Mariënheem in de strijd om promotie naar de vierde klasse en om maar in clichés te spreken: “De bal is rond en kan alle kanten op”. Op tweede pinksterdag zal Mariënheem alle zeilen bij moeten zetten om tot een stunt te komen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.